VIP жълто

TVnet

„Ко туй ньещо, кат онуй ньещо“ – се пееше в една пародия от Шоуто на Слави.
„Колаген“ – ще ви отговорят някои от коментиращите зрители на VIP brother.

А нещото се нарича Валентин Кулагин – главен дразнител, манипулатор, клюкоразпространител и – според собствените му думи – най-добрият гримьор на най-хай звезди.

Интригите на Нещото в Къщата най-сетне дотегнаха на Големия брат и той запрати рейтингования съквартирант там, откъдето е дошъл – в нищото. И тогава, най-неочаквано, зрителките на новоханската сапунка нададоха вой:
– Върнете ни Кулагин! Без него няма да ви гледаме, ще гледаме „Фермата“ (честито на Иван и Андрей!).

И като се почна…

Девойки, мамчета и домакини, далеч от луксозния живот, но мечтаещи за него и за луксозни стоки, изказват компетентни мнения по повод оригиналния произход на Кулагиновите дрехи. Всички лъжели, той не носел ментета. Да им имам интуитивната експертиза, значи!

Дебели лелки на средна възраст желаят успех на Нещото – вероятно като награда, че нарече една жена като тях „дебела лелка“, „Мецана“ и „злобна лелка“. Сериозно ли си вярват, че ако те се озоват лице в лице с него, той няма да ги обиди, дори още по-злостно, защото не са ВИП?

И когато твърдят, че останалите съквартиранти са мишки, какво точно имат предвид тези неудовлетворени почитателки на жълтини? Какви участници биха ги удовлетворили? Подозирам, че само онези, дошли с куфари мръсни ризи…

Защото… няма нищо по-хубаво от това, да разбереш гнусните тайнички на известните, нали? Всеки любител на Нещото ще ви го каже, а ако резултатите не са фалшиви, това прави 84% от гледащите.

И да не ми разправят, че само заради шоуто го харесвали…